Therapievormen

Doorwijzing naar GGZ

Tijdens de intake, maar ook gedurende de behandeling, kan het gebeuren dat de problemen dermate complex blijken te liggen dat het beter is om deze te behandelen vanuit een andere behandelcontext.

In die gevallen heb ik de mogelijkheid om de casus in te brengen binnen onze vrijgevestigde basis- en specialistische GGZ praktijk "De Verbinding".

"De Verbinding" staat voor een multidisciplinair samenwerkingsverband van betrokken, vakkundige en enthousiaste specialisten. Allemaal werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), waarbij de volgende disciplines worden gecombineerd: Psychiater, GZ Psycholoog, psycholoog, haptotherapeut en psycho-tehrapeut.

Voor nadere informatie, en ook de gehanteerde tarieven, zie www.deverbinding.org

 

deverbinding

Psychotherapie

In ieder van ons leeft een gezond streven naar zelfverwezenlijking en ontplooiing. Voor het slagen hiervan zijn wij zelf het belangrijkste middel.

Lees meer...

Gezinstherapie

Soms kun je echter als gezin langdurig of blijvend samen uit evenwicht raken door, opvoedingsproblemen, persoonlijkheidsproblematiek bij een van de kinderen..

Lees meer...

Relatietherapie

Spanningen en problemen tussen mensen komen veel voor en zijn tot op zekere hoogte normaal. Ze horen bij het leven, waarbij wat uit evenwicht raken en weer samen in evenwicht...

Lees meer...

Haptotherapie

Haptotherapie is gebaseerd op de haptonomie. Haptonomie betekent "de kunst van het voelen". Haptotherapie heeft als uitgangspunt de cliĆ«nt bewust te laten worden van zijn gevoelens.

Lees meer...

Bel mij terug!

Invalid Input

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input

Registraties

Psycholoog NIP en NVPA 030789
Praktijk AGB code 90030789, AGB code 9456258

GZ-Haptotherapeut VVH 557A
Praktijk AGB code 90030789, AGB code 9009742

Relatie- en gezinstherapeut NVRG