Relatietherapie

De basis van een partnerrelatie is de gevoelsmatige en emotionele verbondenheid. We komen tot leven als we ons verbonden voelen met onszelf en de ander. Als gevoelens worden verborgen of ingehouden kan dit leiden tot een eenzijdige of verstoorde relatie waardoor we als mens gaan verschralen.

Liefde speelt binnen een relatie een belangrijke rol. Liefde: een woord dat staat voor genegenheid. Maar ook voor verlangen en beminnen. Die liefde is hét contactmiddel binnen menselijke relaties. Daar moeten we aan werken. Om de liefde te laten stromen.

Haptonomie is een benaderingswijze die zich richt op het ontwikkelen van contact met jezelf en de ander. Binnen de begeleiding van paren richten ik me op de gegroeide verstoringen in de communicatie en het contact, waardoor de liefde niet meer kan stromen. Door oefeningen te doen en situaties te creëren, doen partners ervaringen met elkaar op die de bestaande patronen in communicatie en contact binnen de relatie verhelderen. Door de opgedane inzichten kun je veranderingen gaan aanbrengen in deze patronen.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bel mij terug!

 1. Naam(*)
  Invalid Input
 2. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 3. Telefoonnummer(*)
  Invalid Input
 4. Ik heb een vraag over(*)
  Invalid Input
 5. Verplichte velden(*)
  Invalid Input

Registraties

Psycholoog NIP en NVPA 030789
Praktijk AGB code 90030789, AGB code 9456258

GZ-Haptotherapeut VVH 557A
Praktijk AGB code 90030789, AGB code 9009742

Relatie- en gezinstherapeut NVRG